VI SÖKER EN LEG VETERINÄR!

 Vill du jobba på en mindre ort i hjärtat av Mälardalen på en välutrustad  smådjursklinik, i mysiga lokaler, utan jour, med ett trevligt kundklientel och erfarna kollegor i ett tryggt stabilt team? Då är det här jobbet för dig.

Vi söker dig som är legitimerad veterinär och vill jobba både polikliniskt och med bas-kirurgi i en mindre verksamhet. Tidigare erfarenhet och specialkunskaper är meriterande, men vi sätter också stort värde på personliga egenskaper.
Tjänstens omfattning kan anpassas mellan 50-100% allt efter överenskommelse. Tillträde snarast.

Veterinären i Stallarholmen är en privatägd klinik, som värnar om kvalitet i djursjukvård och det personliga mötet med våra djurägare. Kliniken startades , 2009 vi har sedan dess vuxit och är för närvarande 7 anställda. Vi satsar mycket på ett bra arbetsklimat, teamkänsla, friskvård och personalpolitik. Som anställd hos oss är du själv delaktig i många beslut kring klinikens utveckling.

Kliniken är välutrustad med inhouse-lab, röntgen, en modern tandavdelning, ultraljud och en mindre operationsavdelning och certifierad Hundfysioterapeut.  Öppettiderna är måndag-fredag, dagtid och en del kvällstid. Vi har ej jouröppet.

I nuläget är ca 70% av patienterna hundar 25 % katter och ca 5% övriga smådjur. Vi har en bred kunskapsbas och behandlar många typer av fall, men har i dagsläget stort fokus på tandbehandlingar.

Ring Anna Fucik, VD leg vet om du vill veta mer. 0152-440889. CV och en personlig ansökan skickas till anna@vetistallis.se  Rekrytering sker fortlöpande.

Välkommen till oss.

Stallarholmen ligger invid Mälarens strand, på bekvämt pendlingsavstånd från både Mariefred och Strängnäs.
Orten är, som vår slogan säger
” Ingen vanlig håla”. Här finns gott om småföretagare, ett aktivt föreningsliv, många roliga happenings sommar som vinter.
Här finns också goda möjligheter att bo bekvämt med närhet både till land och stad. Förskola och skola upp till 6:e klass finns på byn.
Kliniken är belägen invid vattnet, mitt i Stallarholmen, i ett kreativt företagshus tillsammans med ett flertal andra verksamheter; butiker, café och gym